Over ons

Over ons

Stucadoorsbedrijf Baats, opgericht in 2012 en gevestigd in Eindhoven, is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardig stucwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een team van ervaren en vakbekwame stucadoors streven wij ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en prachtige resultaten te leveren.

Bij Stucadoorsbedrijf Baats geloven we in vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail. Of het nu gaat om traditioneel stucwerk, sierpleister, spachtelputz of andere afwerkingstechnieken, wij beschikken over de expertise en vaardigheden om aan de specifieke wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Onze focus ligt niet alleen op het leveren van uitstekend stucwerk, maar ook op het bieden van een uitmuntende klantenservice. We luisteren naar de behoeften van onze klanten, geven deskundig advies en zorgen voor een heldere communicatie gedurende het hele proces. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en we streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen.

Met trots kunnen we zeggen dat we door de jaren heen een solide reputatie hebben opgebouwd in Eindhoven en omgeving. Onze tevreden klanten waarderen niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook onze betrouwbaarheid, punctualiteit en efficiënte werkwijze.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar stucadoorsbedrijf dat streeft naar uitmuntendheid in vakmanschap en klantenservice, dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Baats aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw stucwerkbehoeften en laat ons uw interieur transformeren in iets buitengewoons.

Mogelijkheden

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Het beste kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Echter tonen wij hieronder een kleine greep uit onze werkzaamheden. Ga naar de contactpagina wanneer u een specifieke wens heeft en neem contact met ons op. 

Volg je ons al op Facebook?

Met enige regelmaat plaatsen wij opgeleverd werk ook op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook om up to date te blijven omtrent ontwikkelingen bij Stucadoorsbedrijf Baats te Eindhoven.

Scroll naar boven